Twee blije eieren

Blij Ei Media is het bedrijf van Juliette Stroosnijder en Nathalie Hupkens. Wij zijn samen gaan werken tijdens onze studies en hebben na het afstuderen besloten de handen ineen te slaan en samen een bedrijf op te richten. Wij delen de liefde voor het produceren van mooie video’s en vullen elkaar goed aan met onze verschillende persoonlijkheden en talenten. Wij zijn écht onszelf. Vrij en blij. Wij spreken niet onnodig in vakjargon, gaan enthousiast te werk en hebben één belangrijk gemeenschappelijk doel: al onze opdrachtgevers omtoveren tot een blij ei!

Blij ei Nathalie

 Ik ben een geboren en getogen Almeerse, maar stiekem meer fan van Amsterdam. Het produceren van video’s maakt mij erg gelukkig: van het maken van scripts, de super gezellige draaidagen tot aan de montage van de mooiste video’s. Naast al het leuke en harde werk kun je mij wakker maken voor eten (pizza, taart, sushi, brood, eigenlijk alles), maar ook voor sporten, feestjes en fijne avonden met vrienden. Dit is alles wat ik graag doe met Juliette, want daar zijn we namelijk ook vriendinnen voor. Naast video’s maken zijn we goed in het pakken van terrassen en het bestellen van prosecco. Dit is de plek waar ons idee om een bedrijf te starten is ontstaan. Een betere basis kun je niet hebben, toch?

Om samen Blij Ei Media te runnen met Juliette is altijd een feestje. Juliette heeft de beste tips en verzint de creatiefste dingen. Ondernemen zit in haar bloed, wat super inspirerend en leerzaam is voor mij. Daarnaast spat het enthousiasme er bij Juul altijd van af, in alles wat ze doet. Dat werkt aanstekelijk! Het is geweldig om samen iets op te kunnen bouwen waar we allebei super blij van worden. Iets doen wat je echt leuk vindt, dat is zó belangrijk.

Blij ei Juliette

 Verhalen maken. Al vanaf jongs af aan droomde ik over hoe een verhaal mooi kon worden verteld in een video. Welk beeld past bij dat verhaal? Welke muziek zou daar onder passen? Met deze vragen in mijn hoofd kon ik uren uit mijn slaapkamerraam naar buiten staren en een volledige film voor mij zien. Tijdens mijn studietijd op de School voor Journalistiek in Utrecht kon ik deze dromen realiseren. Eindeloos bezig zijn met interviewen, informatie zoeken, filmen en alles in een videoproductie samen laten komen. Altijd met een kritische blik en een overdosis energie. Op dit moment woon ik met veel plezier in de Amsterdamse Pijp, waar ik ook ben geboren. Ik vind het heerlijk om samen met Nathalie in parkjes te picknicken, terrasjes af te gaan en vooral veel te lachen tot we er buikpijn van krijgen.

Nathalie is mijn blije ei! Samen delen we de liefde voor video’s en werken we vanuit enthousiasme en dankbaarheid voor onze opdrachtgevers. Ik kan Nathalie het beste beschrijven als een chefkok: met minimale ingrediënten een heerlijk gerecht maken. Zij kan van een simpele video een eindproduct maken waarvan ik denk: hoe doet ze dit toch? Ik heb daar veel bewondering voor.