Danstheater AYA

Wij hebben allebei toen wij jong waren met veel plezier gedanst: van streetdance tot modern. Wij waren dan ook erg enthousiast toen wij onze eerste opdracht mochten doen voor Danstheater AYA. Inmiddels is AYA een van onze vaste opdrachtgevers geworden.

De voorstellingen die Danstheater AYA maakt zijn gericht op jongeren en hebben vaak onderwerpen zoals groepsdruk, culturele identiteit en populariteit. Door middel van dans probeert AYA deze onderwerpen te vertellen en over te brengen op het publiek.

Making of Bloedband

Voor de voorstelling Bloedband mochten wij de making of maken. De voorstelling gaat over de relatie tussen broers en zussen. Voordat de dansers de planken op gaan wordt er natuurlijk veel gerepeteerd. Wat doen zij allemaal tijdens het repeteren en hoe zijn de choreografie├źn tot stand gekomen? Dat zie je allemaal terug in deze video. Het was erg bijzonder om deze making of video te maken en te zien hoe een familieband terug kan komen in dans.

Making of Liefde en dan

Ook voor de voorstelling Liefde en dan maakten wij de making of. De voorstelling zit vol met situaties die zich voordoen in en tijdens de liefde. Liefde is mooi, maar tegelijkertijd kan het ook ingewikkeld zijn. Dit alles zie je terug in deze mooie voorstelling. Vol met pure emoties en prachtige choreografie├źn.